Hr Public
Sharing Knowledge and Experience

HR Public werd opgericht in 2005 door professionals uit overheidsdiensten voor de HR-verantwoordelijken. HR Public wil niet alleen een referentie zijn voor de overheidssector en de non-profitsector, maar hen ook een permanent platform aanreiken voor de uitwisseling van ideeën, informatie, documentatie en praktijkervaring, zodat ze hun dagelijkse uitdagingen en strategische denkoefeningen met een ruimer en strategisch inzicht kunnen benaderen.

HR-PLATFORM

Een kwalitatief platform voor de uitwisseling van de beste HR-praktijken.


PUBLICATIES

Jaarlijkse publicaties en samenvattingen van de activiteiten, enkel voor onze leden.

De Voorzitter aan het woord

Beste leden,
We nodigen u in 2021 graag talrijk uit rond het thema ‘De uitdagingen voor de HR-directies uit de overheidssector in de periode na COVID-19’.

Noteer alvast onze twee afspraken in het eerste semester van 2021:

 

  • 25 februari 2021 – conferentie ‘Leadership en management in crisis context’ met Thomas Prorok, Deputy Manager Director, KDZ Center for Public Administration Research (Oostenrijk).
  • 20 mei 2021 – colloquium ‘New normal’ (het ‘nieuwe normaal’) in Colonster met professor François Pichault (ULiège).

De twee events in het tweede semester worden later op onze website aangekondigd in de rubriek ‘Agenda’. 

Door de hygiënemaatregelen hebben we in 2020 niet alle geplande activiteiten kunnen organiseren. Bepaalde events werden uitgesteld, andere geannuleerd.

We hebben ons programma dus moeten aanpassen en hebben drie videoconferenties voorgesteld. Heel wat mensen hebben hieraan deelgenomen.

De Franstalige club ‘HR Managers Public Sector’ kwam ook online samen, zodat ze hun activiteiten konden verderzetten. De leden van deze club zijn dus bijzonder gemotiveerd en dynamisch, wat meteen ook het bestaan van deze club rechtvaardigt.

We waren van plan om in 2020 een Nederlandstalige club op te richten, maar dit is door omstandigheden niet gelukt. We werken dit jaar dus verder aan dit initiatief.

HR Public is een volledig onafhankelijke organisatie die haar activiteiten dankzij de bijdrage van haar leden en de steun van haar partners-sponsors kan uitvoeren.

Onze organisatie bestaat sinds 2005, en dat is dankzij u, beste leden en sponsors.

 

Ik dank u hiervoor van harte.

 

Luc Cooremans
Voorzitter

 

Next Event

HR DAY 2021 The new world of work in the public services: Climate change ?

Hoe klaar bent u voor hybride werken ?
9 november 2021 9u-18u - SPF BOSA BRUXELLES

Ontdek ons jaarverslag 2020!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Onze partners

Associations membres

Nieuws van onze partners

Scroll naar top