Agenda​
Sharing Knowledge and Experience

Klik op het evenement van uw keuze
voor details en om u te registreren.

20 mai

Le “new normal”ou la “nouvelle normalite”

 

20 mai

27 mei

Reïntegratie van langdurig zieken.

27 mei

20 oktober

Les ateliers RH… des mini-groupes en mode agile…

Heureux de plein de choses…heureux de relancer notre Club après cette période de pause estivale, heureux de retrouver de plus en plus de liberté… et surtout, heureux de vous retrouver bientôt pour un vrai rendez-vous en Life !

Cette prochaine rencontre du Club se déroulera chez BRUTELE (face à l’aéroport de Charleroi) où nous serons accueillis par Éric THOMAS, DRH très inspiré qui considère que RH est l’acronyme de « Rendre Heureux » .

Un très chouette moment en perspective. Réservez dès à présent la date du 20 octobre à 9H00 à Charleroi (les détails suivront)

meer informatie …

20 oktober

9 november

Hoe klaar bent u voor hybride werken ?

Al duizenden jaren is de mens gewend om elke dag naar zijn werkplek te gaan,

In den beginne om te om te jagen of te verzamelen, later vestigde de mens zich en trok ookdagelijks richting zijn akkers.
Met de industriële revolutie verhuisde zijn pad richting de machine in een fabriek. Eerst in een stad, later in industriegebied om tot slot -voorlopig- te eindigen op een kantoor voor een scherm.

De gewoonte om naar ons werk te gaan lijkt diep in ons DNA te zijn ingebakken – te ingewikkeld om zomaar te veranderen.

Met de steeds toenemende digitalisering, de opkomst van nieuwe beroepen, met de steeds nijpender problemen van mobiliteit, ruimte en vervuiling, met jonge generaties die nieuwe verwachtingen hebben…. wordt de mens ertoe gebracht zichzelf opnieuw uit te vinden, zichzelf zeer snel te transformeren.

Of we nu “voor” of “tegen” zijn, onze wereld gaat vooruit en leidt ons naar nieuwe werkvormen, nieuwe verhoudingen tussen werkgever en werknemer, we hebben niet langer een keuze… de mens evolueert naar een nieuwe vorm van “hybride werk” (*) en naar nieuwe beroepen.

Tijdens deze conferentie krijgen we de kans om standpunten te delen en te confronteren met vertegenwoordigers uit de politieke en academische wereld, uit het lokale en Europese bestuur, maar ook uit het veld met een feedback van HRD’s uit de publieke sector.
meer informatie …

9 november
Scroll naar top