Membership

Word lid van HR Public!

structureel lidmaatschap

Vanaf 800€/jaar

Met een structureel lidmaatschap kan elke organisatie uit de overheidssector (federaal, gewestelijk, communautair of gemeentelijk), de semi-overheidssector of de non-profitsector een aantal medewerkers inschrijven voor ons activiteitenprogramma (elk jaar organiseren we minstens 4 activiteiten) en voor de club HR Managers Public Sector.

Met dit lidmaatschap hebt u gratis toegang tot al onze events.

Via uw persoonlijke ledenruimte op de website hebt u dan toegang tot onze volledige infoteek met honderden artikels en samenvattingen van al onze events sinds 2007 evenals al onze publicaties.

 

individueel lidmaatschap

250€/jaar

Met een individueel lidmaatschap kan elke organisatie uit de overheidssector (federaal, gewestelijk, communautair of gemeentelijk), de semi-overheidssector of de non-profitsector een aantal medewerkers inschrijven voor ons activiteitenprogramma (elk jaar organiseren we minstens 4 activiteiten) en voor de club HR Managers Public Sector.

Met dit lidmaatschap hebt u gratis toegang tot al onze events.

Via uw persoonlijke ledenruimte op de website hebt u dan toegang tot onze infoteek met honderden artikels en samenvattingen van al onze events sinds 2007 evenals al onze publicaties.

 

academisch lidmaatschap

Gratis*

Academisch lidmaatschap is gratis en is voorbehouden aan professoren en studenten op het gebied van human resources en openbaar bestuur.