Club Hr Manager Public Sector
Sharing Knowledge and Experience

De club staat open voor structurele en individuele leden die deel uitmaken – of hebben uitgemaakt – van een personeelsdienst. 

De club richt zich tot onze structurele en individuele leden die als HR-manager werken of gewerkt hebben.

We voorzien een club voor de Nederlandstaligen en een club voor de Franstaligen. Als lid kunt u zich voor beide clubs inschrijven en aan de activiteiten van beide clubs deelnemen. Elkaar beter leren kennen … Dat is toch de bedoeling, niet?

We willen dat de leden van de clubs hun activiteitenprogramma, de frequentie van hun bijeenkomsten en hun huishoudelijke reglement zelf opstellen. In deze optiek komt de HR Public structuur dan ook maar enkel tussenbeide voor logistieke of andere ondersteuning.

De clubs gaan van start op 1 maart. Met het oog op een vliegende start van de clubs stellen we voor om rond het thema ‘HR 4.0 Artificiële en collectieve intelligentie’ te werken, zodat u de mogelijke gevolgen ervan op uw verantwoordelijkheden kunt achterhalen.

In 2018 hebben enkele HR-managers uit de overheidssector deelgenomen aan de denktanks onder leiding van professor Laurent Taskin (UCLouvain). Het resultaat hiervan leest u in de whitepaper ‘Van HRM tot human management: de uitdagingen van de transformaties in het management van werknemers en jobs in de overheidssector’.

Dit document en de conferentie/debat op 6 februari (voor de leden die op dat moment ingeschreven zijn in de clubs) kunnen een basis bieden voor verdere reflectie en uitdieping in de clubs.

We hopen u talrijk in onze ‘HR Managers Public Sector’ community en clubs te mogen verwelkomen.

Luc Cooremans
Voorzitter

Scroll naar top